✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

3F UL Gear Drybag med ventil

  • 259 kr
  • 219 kr

3F UL Gear Drysack tillverkad i 15D ripstop nylon, finns i två färger och tre storlekar. En drybag som håller din friluftsutrustning torr mot vatten.


I lager.
Dela

Drysack /Drybag med ventil från 3F UL Gear är tillverkad i 15D Ripstop nylon. En drybag kan användas för många olika anledningar, främst för att hålla din utrustning torr och agera som ett skydd. Bra att ha med när man ska utöva vattensporter som paddling, kanot och SUP.  Du kan även förvara din sovsäck i den och mindre elektroniska prydnader. Bra att ha som en packningspåse för att organisera din packning.

Denna drybag/drysack med ventil gör att du kan reglera och själv släppa ut luften så att påsen tar mindre plats, därmed en mer kompakt påse.

Det finns två färger: Orange och Blått, samt i tre olika storlekar: 12L, 24L, 36L. Se nedan bild för mer specifikation om mått.

Specifikationer:

Vikt:
36L:76g
24L:63.5g
12L:48g

Dimensions:
36L 48cm x 68cm
24L 43cm x 54cm
12L 33cm x 45cm


Duraflex, 15D Nylon


3F UL Gear Drybag med Ventil - För Effektiv Hantering av Packning

Upptäck 3F UL Gear Drybag med ventil, en exceptionell drysack som skiljer sig från de vanliga. Den unika funktionen med en ventil möjliggör effektiv komprimering av packningen genom att enkelt ta bort överskottsluft, vilket resulterar i en kompakt och välorganiserad packning varje gång.

Optimera Packning och Utrymme

Genom att inkludera en ventil ger denna drybag möjlighet till enkel och smidig packning. Med förmågan att enkelt ta bort luft blir det lättare att skapa en komprimerad packning för dina äventyr.

Håll Utrustningen Torr och Organiserad

Utöver den praktiska ventilen kommer denna drysack från 3F UL Gear med den vanliga funktionen att hålla din utrustning torr och skyddad mot väta och fukt, vilket ger en pålitlig och skyddande lösning för din packning.

Maximera Funktionalitet och Effektivitet

Upptäck fördelarna med en drybag som inte bara skyddar din utrustning utan även ger möjligheten att optimera packningen med hjälp av ventilen. Med 3F UL Gear Drybag med ventil får du en produkt som förbättrar hanteringen av din packning och gör förberedelserna för dina äventyr smidigare och mer effektiva.