✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

3F UL Gear Drybag, vattentät påse 24L orange

  • 279 kr
  • 159 kr

3F UL Gear Drysack tillverkad i 15D ripstop nylon, finns i två färger och tre storlekar. En drybag som håller din friluftsutrustning torr mot vatten.

I lager.
Dela

Drysack /Drybag från 3F UL Gear är tillverkad i 15D Ripstop nylon med tejpade sömmar. En drybag kan användas för många olika anledningar, främst för att hålla din utrustning torr och agera som ett skydd. Bra att ha med när man ska utöva vattensporter som paddling, kanot och SUP.  Du kan även förvara din sovsäck i den och mindre elektroniska prydnader. Bra att ha som en packningspåse för att organisera din packning.

Det finns två färger: Orange och Blått, samt i tre olika storlekar: 12L, 24L, 36L. Se nedan bild för mer specifikation om mått.

Material:
Duraflex, 15D Nylon


3F UL GEAR Drysack – Vattentät påse för förvaring för Dina Värdefulla tillhörigheter.

Utforska en pålitlig lösning för att hålla dina ägodelar torra med 3F UL GEARs Drysack/Drybag. Detta vattentäta förvaringsalternativ är en oumbärlig följeslagare för dina äventyr utomhus.

Säker och Vattentät Förvaring

Denna drysack från 3F UL GEAR är konstruerad för att skydda dina värdesaker mot fukt och vatten under alla väderförhållanden. Den säkrar och håller dina tillhörigheter torra, oavsett om du är på vandring, camping eller på kajaktur.

Hållbar och Lätt Konstruktion

Tillverkad av slitstarkt material, kombinerar denna drysack/drybag hållbarhet med lätt vikt för enkel transport. Dess robusta design säkerställer långvarig användning samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Mångsidig Användning

Den vattentäta förvaringen är idealisk för att säkra kläder, elektronik, mat eller andra viktiga tillhörigheter. Den passar perfekt för alla som vill hålla sina ägodelar skyddade mot väder och vind.

3F UL Gear, Drysack, Drybag, vattentät påse