✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

3F UL Gear vikbar Campingpall

  • 399 kr
  • 289 kr

En lättvikts campingpall från 3F UL Gear på 240 gram. Hopfällbar pall för vandring, hiking, camping och fiske.

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela

En lättvikts campingpall/campingstol från 3F UL Gear på 240 gram. Hopfällbar pall för vandring, hiking, camping och fiske.  Med en vikt på endast 240g så får du mycket bekvämlighet till låg vikt. Enkelt att ta med sig runt på äventyr och kräver ingen montering. 

Förvaringspåse kommer med för att packa ner denna fällbara pallen smidigt och snabbt. Säljes i två olika färger: Blå och Grå.

Specifikationer:
Vikt: 240g
Storlek:24cm x 25cm x 25cm, 30cm x 15cm( nerpackad)
Material: Aluminium, UHMWPE
Maximal belastning: 100kg


3F UL GEAR Vikbar Pall – Bärbar, Mångsidig och Robust, endast 240 gram.

Upptäck 3F UL GEARs Vikbara Pall, en perfekt följeslagare för camping, utflykter och utomhusaktiviteter, designad för att kombinera bärbarhet med hållbarhet.

Bärbar Prestanda

Denna vikbara pall är tillverkad av högkvalitativt material från 3F UL GEAR, vilket ger en lätt och bärbar konstruktion som enkelt kan packas ned för transport. Dess lätta vikt gör den perfekt för att ta med sig överallt.

Robust Konstruktion

Trots sin bärbara design är denna pall konstruerad för att hålla. Tillverkad av hållbart material är den robust nog att ge stabilitet och stöd under användning, vare sig det är för en avkopplande stund i naturen eller som en extra sittplats på campingturen.

Mångsidig Användning

Denna pall är praktisk för olika aktiviteter utomhus. Använd den för att vila under vandringar, som en bekväm sittplats vid lägerelden eller som ett extra stöd vid olika utomhusaktiviteter.

Enkel att Använda och Transportera

Den vikbara designen gör att den enkelt kan fällas ihop och packas ned i väskan. Enkel att installera när det behövs och smidig att ta med sig överallt.