✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Tribe 4 Tältkåta - tält för kamin

  • 3 999 kr

En stor fin tältkåta eller tipi tält. Utmärkt för glamping eller camping under kyligare tider som sen höst och vintern. Får plats med 3-4 pers och en kamin.


I lager.
Dela

3F UL Gear Tribe 4 Tipi tält är ett perfekt stort tält som passar för en större gruppen mellan 3-5 personer. Denna tältkåta har en kamin fönster på toppen och är därmed anpassad för att kunna ha med en kamin när man tältar ute under hösten och vintern. Materialet på tyget är behandlat med flamskyddsmedel och det finns ett ventilationsfönster på toppen. 

Uppsättningen av tipi tältet Tribe 4 hot tent är annorlunda, du väljer mellan 2 olika variationer där du kan ha tältet helt nere på marken eller ha det halvöppet så det blir som en tarp.

Denna tält väger runt 4,264 kg och tillhör en lättare tält för sin storlek. Oftast upplevs detta mer som en glampingprodukt då den har ett stort utrymmet och kan användas tillsammans med kamin. 

Säljes med eller utan footprint (465g)

Mer info:

  • Material: YKK dragkedja, Duraflex, 210D Nylon
  • Vattenavvisande nivå: 5000 mm
  • Ingångar: 2 dörrar
  • Antal: 3-5 personer
  • Vikt: 4300g tält, 6kg totalt
  • Högsta höjd: ca 2,4m
  • Modell: Tribe 4 hot tent (tipi tält, tält för kamin)
  • Tillverkare: 3F UL Gear

Utforska Nya Nivåer av Komfort och Äventyr med 3F ul gear Tältkåta Tipi Tribe – Perfekt Anpassat för Kamin och för 4 personer.

Drömmer du om att skapa en varm och mysig oas mitt i naturen? Upptäck Tältkåta Tipi Tribe ett unikt tält som kombinerar traditionellt design med modern komfort, och är speciellt anpassat för kamin.

Tidlös Design, Modern Komfort

Detta tipi-tält kombinerar en tidlös och elegant design med praktisk funktionalitet. Perfekt för alla utomhusälskare som vill njuta av en autentisk känsla samtidigt som de erbjuder moderna bekvämligheter.

Kaminvänligt för Värme och Atmosfär

Det speciellt anpassade utrymmet för kaminen ger möjlighet till värme och en mysig atmosfär. Perfekt för att skapa en varm och inbjudande plats oavsett väderförhållanden.

Rymligt och Flexibelt

Det generösa utrymmet erbjuder gott om plats för både sova och avkoppling. Flexibel användning gör det till en idealisk plats för utomhusäventyr, camping och långsiktig vistelse.

Kvalitet och Hållbarhet

Tältkåta Tipi är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet. Den är byggd för att möta utmaningarna i utomhusmiljön och ge pålitlig skydd och komfort.

Skapa Magiska Stunder i Naturen med Tältkåta Tipi Tribe från 3F UL Gear. Ett tält som kombinerar traditionell design med modern komfort, perfekt för alla som söker en varm och inbjudande oas i naturen.

glamping tält 3f ul gear