✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

3F UL Gear Lanshan 2 Pro Khaki - 3 säsongs (med SEAM GRIP® SIL)

  • 2 799 kr
  • 2 699 kr

Lanshan 2 Pro tvåmannatält är en ultralätt tresäsongstält. En populär ultralight tält från 3F UL Gear på endast 915 gram. Spara ner din packvikt med LanShan


I lager.
Dela

Lanshan 2 Pro tvåmannatält är ultralätt och anpassad att använda under tresäsonger. Lanshan 2 Pro är en populär ultralight tält från 3F UL Gear på endast 915 gram. Ett riktigt UL-tält som trots sin låga vikt är rymligt och alla egenskaper för att du ska kunna sova bekvämt och torrt ute i naturen. För att montera upp tältet använder man två vandringsstavar som . Detta sparar på packvikten och gör det även väldigt smidigt när du ska tälta. Om du inte ha vandringsstav så är det inget problem, du kan självklart använda en vanlig pinne med en längd på cirka 130 cm för att sätta upp Lan Shan tältet.

LanShan tältet är tillverkat med silikonimpregnerad nylon (silnylon) och bör tätas manuellt innan det används i mycket regnigt väder. Detta är en enkel engångsprocess som bara tar cirka 30 minuter att slutföra. Exempelvis kan det tätas med Seam Grip. (Instruktionsvideo finns länkad här för hur du tätar sömmarna själv på Lanshan)

OBS! Vandringstav/tent pole ingår ej, men köp gärna till kolfiber tent pole här.

Färgen på tältet vi säljer är Khaki, säljes med Seam seal


Footprint säljes separat här som är ett golvskydd.

Säljes med eller utan 1,4m kolfiber tent pole (2 st)

Spara ytterligare 359 kr vid köp av tält och två tent pole (ord. 679kr/st)!

Specifikationer:

Yttermått: 270 cm (bredd) x 125 cm (höjd)

Innermått: 230 cm x 120 cm x 125 cm (B * D * H)

Kapacitet: 2 personer

Vikt: 915 g trail weight, ca 1,1 total vikt

Storlek: 35 cm x 15 cm (nedpackat)

Material: 20D double silicon fabric, YKK, Duraflex, Mesh

Modell: Lan Shan 2 Pro


3F UL GEAR Lanshan 2 Pro – Ultralätt Tresäsongstält för Äventyrliga Utforskare

Upptäck det ultimata i lätthet och funktionalitet med 3F UL GEAR Lanshan 2 Pro tältet. Detta mästerverk av lättviktigt designat tält är en dröm för friluftsentusiaster som strävar efter att minimera vikten i sin packning utan att kompromissa med kvalitet eller skydd.

Enastående Lättvikt – Endast 915 gram

Med sin avancerade konstruktion och användning av ultralätta material är 3F UL GEAR Lanshan 2 Pro ett av de lättaste tälten på marknaden med enastående vikt på endast 915 gram. För friluftsentusiaster som prioriterar vikten på varje utrustningsdetalj, levererar detta tält enastående prestanda med minimal tyngd i packningen.

Tresäsongstält för Mångsidighet

3F UL GEAR Lanshan 2 Pro är konstruerat som ett tresäsongstält, vilket innebär att det är idealiskt för vår-, sommar- och höstbruk. Dess design är optimerad för att ge skydd mot regn, vind och mildare väderförhållanden, vilket gör det till ett pålitligt val för de flesta utomhusäventyr under dessa årstider.

Anpassningsbar med Kolfibertältpinnar

Tältpinnarna för 3F UL GEAR Lanshan 2 Pro finns tillgängliga både i vanligt material och som kolfibervariant. Kolfibertältpinnar erbjuder enastående fördelar för detta tält, inklusive ökad hållbarhet och lätthet. Deras låga vikt och styrka gör dem perfekta för användning med Lanshan 2 Pro, vilket ytterligare minimerar den totala vikten på din utrustning.

Inkluderar Seam Grip SIL för Tätning av Sömmar

I paketet med Lanshan 2 Pro ingår även Seam Grip SIL för att tätning av sömmar. Detta är en nödvändig komponent för att förbättra tältets vattentäthet genom att täta sömmarna, vilket ger extra skydd mot fukt och väder.

Lättviktigt Skydd för Minnesvärda Upplevelser

Med fokus på att leverera överlägsen lätthet och pålitligt skydd, erbjuder 3F UL GEAR Lanshan 2 Pro en unik möjlighet för friluftsentusiaster att njuta av naturen utan att kännas tyngda av sin utrustning.

3F UL Gear, Lanshan 2 Pro tält, Nomali