✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Sovsäck

Hitta din sovsäck som håller dig varm och trygg när du sover ute i naturen. Vi återförsäljer bland annat AEGISMAX som tillverkar ultralätta sovsäckar i olika modeller. Ett brett utbud av sovsäckar designade för att maximera komforten och värmen under dina äventyr i naturen. 

AegisMax G3 Vintersovsäck i dun

3 699 kr 3 299 kr
I lager.
AegisMax Kompressionssäck för Sovsäck förvaring AegisMax Kompressionssäck för Sovsäck förvaring

Dunsovsäck

Dunsovsäckar har länge varit den föredragna valet för äventyrare över hela världen, och det av goda skäl. Med enastående värme-viktförhållande och förmågan att effektivt isolera även under kalla förhållanden, är dunsovsäckar den ultimata lösningen för att hålla dig varm och bekväm under nätterna utomhus.

Dessutom är dunsovsäckar kända för sin förmåga att komprimera till små och lätta paket, vilket gör dem idealiska för vandrare, bergsklättrare och alla som strävar efter att minimera packningen utan att kompromissa med komforten.

Komfort, limit och extrem temperatur på sovsäck

Komfort: Detta är temperaturen där sovsäcken idealiskt sett bör användas för att ge tillräcklig värme och komfort till camparen, och den bästa nattens sömn.

Limit: Gränsen är den lägsta temperaturen som sovsäcken bör användas i. Sovsäcken bör inte användas i kallare temperaturer än gränsvärdet.

Extrem: Det extrema värdet är temperaturen där en person skulle "överleva" natten i sovsäcken, men inte sova eller vara bekväm alls. Sovsäcken bör endast användas i denna temperatur som en sista utväg eller nödsituation

Värt att tillägga att temperaturangivelser enligt EN 13537 gäller de för en ”standard man/kvinna”. Hur vi upplever värme och kyla är högst individuellt.