International shipping from € 9.9 / Pay with Visa & Master Card

Sleeping bag

Find your sleeping bag that keeps you warm and safe when you sleep out in nature. 

AegisMax Compression sack for Sleeping bag storage AegisMax Compression sack for Sleeping bag storage

Dunsovsäck

Dunsovsäckar har länge varit den föredragna valet för äventyrare över hela världen, och det av goda skäl. Med enastående värme-viktförhållande och förmågan att effektivt isolera även under kalla förhållanden, är dunsovsäckar den ultimata lösningen för att hålla dig varm och bekväm under nätterna utomhus.

Dessutom är dunsovsäckar kända för sin förmåga att komprimera till små och lätta paket, vilket gör dem idealiska för vandrare, bergsklättrare och alla som strävar efter att minimera packningen utan att kompromissa med komforten.

Komfort, limit och extrem temperatur på sovsäck

Komfort: Detta är temperaturen där sovsäcken idealiskt sett bör användas för att ge tillräcklig värme och komfort till camparen, och den bästa nattens sömn.

Limit: Gränsen är den lägsta temperaturen som sovsäcken bör användas i. Sovsäcken bör inte användas i kallare temperaturer än gränsvärdet.

Extrem: Det extrema värdet är temperaturen där en person skulle "överleva" natten i sovsäcken, men inte sova eller vara bekväm alls. Sovsäcken bör endast användas i denna temperatur som en sista utväg eller nödsituation

Värt att tillägga att temperaturangivelser enligt EN 13537 gäller de för en ”standard man/kvinna”. Hur vi upplever värme och kyla är högst individuellt.