✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

AegisMax G3 Vintersovsäck i dun

  • 3 699 kr
  • 3 299 kr

AegisMax G3 dunsovsäck är den varmaste vintersovsäcken vi har från Aegismax, den är en prisvärd fyrsäsongssovsäck med en komforttemperatur ner till -8.


I lager.
Dela

AgesixMax G3 Vinter dunsovsäck är den varmaste säcken vi har från Aegismax, den är en fyrsäsongssäcken med en komforttemperatur ner till -8grader. AesgixMax Dunsovsäcken håller dig varm om nätterna ute i naturen!

Med 800FP dunfyllning gör att sovsäck är mycket komprimerbar och ger en perfekt balans mellan komfort och vikt. Det yttre materialet är tillverkad i 15 denier ultralätt DWR nylontyg, som är lätt och starkt material, tyget är även vattenavvisande så att fukten hålls ute. Dragkedjan kan öppnas åt båda hållen och innanför dragkedjan finns isolerande dunklaff så risken för kylan att tränga sig genom är nästan obefintlig. Dunsovsäcken har en högkvalitet och använder YKK dragkedja som har en dubbel öppning vilket underlättar vid användning. 

Kompressionspåse och förvaringspåse medföljer och vi rekommenderar att du förvara sovsäcken när den inte används, så att dunen behåller spänsten och därmed isoleringsförmågan.

  • 3D helomslutande huvuddesign med spänne

  • Vindtät sidovägg med 3D-dragkedja

  • 800FP fyllning med vit gåsdun

  • YKK 5# dragkedja med dubbel öppning

  • iFlex® 15D ultralätt DWR nylontyg

  • iFlex® 15D ultralätt specialfodertyg

  • LOA® valda UTX DURAFLEX® spännen

  • Förvaringspåse och en kompressionspåse medföljer

Notera att tabellen med temperaturangivelser enligt EN 13537 gäller de för en ”standard man/kvinna”. Hur vi upplever värme och kyla är högst individuellt.

Storlekstabell

G3ML
Recommended user height (CM)176196
Sleeping bag size(CM)196 X 78216 X 82
Compression bag size (CM)20×4620×46
After compression size(CM)20×3420×34
Filling weight (G)9521000
Sleeping bag weight(G)12941378
Total weight (G)
13501434
Chest Inner circumference(CM)154162


Dunsovsäck – Värme och Lättvikt för Oslagbar Sömnkomfort

Utforska komforten av en god natts sömn i utomhusmiljöer med AEGISMAX M3 Dunsovsäck från Aegis Max. Denna sovsäck kombinerar premiummaterial och avancerad design för att erbjuda en lättrörlig och isolerande lösning för friluftsliv.

Avancerat Dunfyll för Optimal Värme och Komfort

AEGISMAX M3 utnyttjar högkvalitativt gåsdun som ger enastående isolering och värme utan att lägga till överdriven vikt i packningen. Den avancerade fyllningen gör att du kan njuta av behaglig sömn även i kalla förhållanden.

Lättviktig Design för Bärbarhet och Smidighet

Med fokus på minimal vikt är denna sovsäck idealisk för äventyrare som prioriterar varje uns i sin packning. Dess lätta konstruktion gör det enkelt att transportera och förvaras smidigt i ryggsäcken under långa vandringar eller campingresor.

Värmeisolerande Material för Allsidig Användning

Tillverkad med värmeisolerande material och högkvalitivt tyg, ger AEGISMAX M3 Dunsovsäck pålitligt skydd mot kyla och vind, vilket gör den perfekt för olika utomhusaktiviteter under olika väderförhållanden.

Ergonomisk Design för Optimal Rörelsefrihet

Sovsäckens utformning erbjuder en ergonomisk passform som tillåter naturlig rörelse under sömnen. Detta ger dig komfort och frihet att njuta av en god natts sömn oavsett var du är.

Ge dig själv den ultimata sömnkomforten under dina äventyr med AEGISMAX M3 Dunsovsäck. Upplev högkvalitativ värme och lättrörlig design som gör dina utomhusnätter till avkopplande och energifyllda upplevelser.