✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

AegisMax Ultralight Backpack

  • 559 kr
  • 329 kr

Res med lätthet och bekvämt med denna ultralätta ryggsäck, väger endast 100 gram.


I lager.
Dela

Res med lätthet och bekvämt med denna ultralätta ryggsäck, väger endast 100 gram. Denna banbrytande design är skapad för äventyrare som värdesätter minimal vikt utan att kompromissa med funktion och kapacitet. Trots sin lättviktiga konstruktion erbjuder ryggsäcken generöst med utrymme, med en imponerande packvolym på 18 liter. Perfekt för korta vandringar, camping och resor där varje gram räknas.

Den robusta och slitstarka konstruktionen gör att ryggsäcken står emot utmaningarna i det fria, oavsett om det är en kort dagsutflykt eller en längre expedition. Justerbara remmar säkerställer en skräddarsydd passform, medan den flexibla och kompakta designen gör det enkelt att packa ner den när den inte används.

Specifikation:

Volym: 18L

Vikt: ca 100g

Material: 20D Nylon, YKK dragkedja

Färg: Grön eller Grå-svart


Varför Aegismax Ultralight Backpack?

  1. Lättviktsdesign: Tillverkad av högkvalitativt material för att ge dig en ultralätt ryggsäck som inte kompromissar med hållbarheten.

  2. Optimal Komfort: Ergonomiskt designad för att erbjuda maximal komfort och stöd för ryggen även under långa vandringar och expeditioner.

  3. Rymlig Kapacitet: Trots sin lätta design erbjuder Aegismax Ultralight Backpack en imponerande kapacitet för att bära din utrustning och tillhörigheter.

  4. Mångsidighet: Perfekt för kortare vandringar, camping eller som en pålitlig ryggsäck för resor och dagliga äventyr.