✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

AegisMax Down Booties

  • 599 kr
  • 499 kr

Aegismax Down Boots är de optimala dunfodrade tofflorna som håller dina fötter varma i de mest extrema kalla temperaturerna under ditt utomhusäventyr.

I lager.
Dela

Aegismax Down Boots är de optimala dunfodrade tofflorna som håller dina fötter varma i de mest extrema kalla temperaturerna under ditt utomhusäventyr. Med högkvalitativt dun och en omslutande design ger de överlägsen isolering och komfort, vilket gör dem till det perfekta tillskottet för en behaglig sömnupplevelse under stjärnklara nätter och frostiga campingkvällar.

Specifikation:

Material: 650FP Dun

Vikt: 67g

Anpassad fotlängd: upp till 28 cm


Maximal Värme och Komfort med AEGISMAX Down Booties

AEGISMAX Down Booties är din ultimata lösning för att hålla fötterna varma och mysiga i kalla förhållanden. Tillverkade av högkvalitativt gåsdunsmaterial, dessa booties är designade för att erbjuda överlägsen isolering och komfort, vilket gör dem perfekta för camping, vandring, eller bara för att njuta av mysiga kvällar hemma.

Lättviktigt och Kompakt Design

Med fokus på både prestanda och bekvämlighet är AEGISMAX Down Booties otroligt lätta och enkla att packa ner. Deras kompakta design gör dem till ett oumbärligt tillskott i din utrustning för friluftsliv, och deras förmåga att hålla fötterna varma trots sin lätthet gör dem till ett måste för alla äventyrare.

Funktionell och Mångsidig

Dessa booties är inte bara enastående när det kommer till värme; de är också mångsidiga och praktiska. Den slitstarka yttersulan ger utmärkt grepp, vilket gör dem perfekta för att använda inomhus eller utomhus, oavsett om du är på lägerplatsen eller bara slappar hemma på vintern.

Hållbara Material av Hög Kvalitet

AEGISMAX sätter en ära i att använda endast de bästa materialen, och dessa booties är inget undantag. Tillverkade av slitstarka och högkvalitativa material är de byggda för att hålla över tid och ge pålitlig värme och komfort under många äventyr framöver.