✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

AegisMax Kompressionssäck för Sovsäck förvaring

  • 299 kr
  • 259 kr

Optimera dina campingupplevelser med vår kompressionssäck för sovsäck.

I lager.
Dela


Optimera dina campingupplevelser med vår kompressionssäck för sovsäck. Den är utformad för att göra packningen smidigare genom att effektivt minska storleken på din sovsäck och därigenom frigöra värdefullt packutrymme. Denna högpresterande kompressionssäck erbjuder en platsoptimering som låter dig komprimera din sovsäck till en betydligt mindre storlek, vilket underlättar organiseringen och packningen inför ditt nästa äventyr.

Tillverkad av högkvalitativt vattenavvisande material skyddar vår kompressionssäck din sovsäck mot fukt och väderförhållanden, vilket håller den torr och redo för användning. Den inbyggda kompressorn gör det enkelt att dra åt sacken och minimera storleken på din sovsäck med minimal ansträngning, och den robusta designen säkerställer stabil kompression under hela resan.

Lätt, kompakt och med en universal passform som passar de flesta sovsäckar, är vår kompressionssäck ett oumbärligt tillbehör för alla utomhusentusiaster, från backpackers till tältare. Denna säck är inte bara praktisk utan också lätt att förvara när den inte används. Förbättra din campingupplevelse och gör dig redo att packa smart och njuta av varje ögonblick av ditt äventyr.

OBS! Det är Kompressionssäck till sovsäck!

Specifikation:

Diameter:20cm/8in

Height:46cm/18in

Volym:max:14L

Vikt:61g


Aegismax Kompressionssäck för Sovsäckar - Optimal Förvaring och Bärbarhet.

Varför Aegismax Kompressionssäck för Sovsäckar?

  1. Effektiv Kompression: Möjliggör en kompakt och platsbesparande förvaring av sovsäcken, vilket minimerar dess storlek för enkel transport.

  2. Hållbart Material: Tillverkad av slitstarka material som skyddar sovsäcken mot fukt och slitage under resor och äventyr.

  3. Lättanvänd Design: Enkel att använda för smidig packning och snabb åtkomst till sovsäcken.

  4. Optimerad Bärbarhet: Gör det enkelt att bära och organisera din sovsäck under vandringar, camping eller längre resor.