✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

3F UL Gear vandringsstavar i kolfiber

  • 689 kr
  • 679 kr

3F UL Gears C1 Ultralätta vandringsstav tillverkade i kolfiber. Användning för fjällen och olika terräng. Bra stöd för knän och leder.

Produkten är tyvärr slut i lager :(

3F UL Gears C1 ultralätta vandringsstavar/trekking poles tillverkade i kolfiber. Bra utrustning till vandring ute i fjällen och olika terräng. Du kan enkelt ställa in längden på stavarna efter din bekvämlighet. Greppet är bekvämt och stavarna hålls tryggt under kontroll med hjälp av handrem som är tillverkad i läder. 

Ett par robusta stavar i en lätt konstruktion som erbjuder knän och leder stöd, samt extra skjuts i stegen. Passar för vandring, trailrunning och för vandring i bergsmiljöer. Bra redskap för att inte slita på knäna och lederna alltför mycket, speciellt när det är brant och ostadigt kan det vara tryggt att ha vandringsstavar med sig. 

3F UL Gear Kolfiber vandringsstavar fungerar perfekt med deras tält, Lanshan kollektionen. Att använda tältpinne för att sätta upp tält.

Vandringsstav säljes styckvis eller i par.

Specifikationer:
Vikt: 160 g/st
Material: Kolfiber, läderrem
Max längd: 135cm
Färg: Svart
Modell: C1 Kolfiber Vandringsstav 3F UL Gear

vandringsstav kolfiber, nomali

nomali, kolfiber trekking poles, vandringsstavar, 3f ul gear3F UL Gear, kolfiber vandringsstavar, trekking poles, nomali