✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

3F UL Gear Shoulder bag i Xpac

  • 399 kr

3F UL GEAR axelväska är en Ultralight Bag är en smidig och mångsidig väska som kombinerar säkerhet och lätthet i en praktisk design.


I lager.

3F UL GEAR axelväska är en Ultralight Bag är en smidig och mångsidig väska som kombinerar säkerhet och lätthet i en praktisk design. Med remmar och rep av 55 cm och en väska med måtten 18 cm x 25 cm, erbjuder denna väska både bekvämlighet och stil.

Tillverkad med noggrant utvalda material, inklusive XPAC-fabric för överlägsen styrka och stelhet, UHMWPE-fabric för lätthet och vattentålighet, samt CORDURA-fabric som ger snabbtorkande och hållbara egenskaper. YKK-dragkedjan och ITW-fästena säkerställer pålitlig prestanda och långvarig användning.

Med en vikt på endast 65 g är denna väska lätt att bära och sitter nära kroppen för ökad bekvämlighet. Den vattentäta och slitstarka designen gör den perfekt för alla typer av äventyr, samtidigt som den ger en valfri färgsättning för personlig stil. Oavsett om du är ute efter en pålitlig anti-stöldväska eller en ultralätt dagväska, levererar denna axelväskan enastående prestanda och funktionalitet.Specifikation:

Material: Xpac

Färg: Svart eller Röd

Vikt: 65 gram

Mått:L:18cm x 25cm (se bild för andra mått)