✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

3F UL Gear Shoulder bag i Xpac

  • 399 kr

3F UL GEAR axelväska är en Ultralight XPAC Bag. Smidig och mångsidig väska som kombinerar säkerhet och lätthet i en praktisk design. Endast 65 gram.


I lager.
Dela

3F UL GEAR Shoulder Bag i XPAC – Ultralätt och Mångsidig

Upplev den perfekta kombinationen av lätthet och mångsidighet med 3F UL GEAR Shoulder Bag i XPAC. Denna smidiga axelväska är skapad för att passa dina äventyrsbehov, oavsett om det är för utflykter i staden eller för att utforska naturen. Med endast en vikt på 65 gram.

Hållbart XPAC-material för Oöverträffad Prestanda

Tillverkad med XPAC-material av högsta kvalitet, erbjuder denna axelväska överlägsen hållbarhet och motståndskraft mot väder och slitage. XPAC är känt för att kombinera flera lager av material, inklusive lätta och starka polyestertyger med vattentäta laminat, vilket skapar en väv med enastående styrka och tålighet. Detta ger väskan en robust struktur som är motståndskraftig mot skador och vattenintrång samtidigt som den behåller sin lättviktiga design.

Funktionell Design och Optimal Kapacitet

Med en praktisk och effektiv design erbjuder 3F UL GEAR Shoulder Bag i XPAC tillräckligt med utrymme för att organisera dina tillhörigheter på ett strukturerat sätt. Dess flertal fack och justerbara remmar ger dig flexibilitet och bekvämlighet oavsett aktivitet eller miljö.

Lätt och Bärbar

Denna axelväska är inte bara robust utan också ultralätt, vilket gör den enkel att bära med sig vart du än går. Dess kompakta storlek gör den till en pålitlig följeslagare för dina äventyr utan att kompromissa med dess bärbarhet.

Uppgradera din resa eller dagliga rutin med 3F UL GEAR Shoulder Bag i XPAC och njut av en pålitlig och funktionell axelväska som kombinerar stil med hållbarhet. Oavsett om du är på resande fot eller utforskar staden, ger denna axelväska dig den nödvändiga kapaciteten med en viktminimerad och pålitlig design tack vare det kraftfulla och väderbeständiga XPAC-materialen.


Specifikation:

Material: Xpac

Färg: Svart eller Röd

Vikt: 65 gram

Mått:L:18cm x 25cm (se bild för andra mått)