✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Keith Titanium Sugrör

  • 249 kr
  • 199 kr

Keith Titanium Ti3702 Sugrör. Kan användas till dryck eller som en bellow. Gjord av ren titan som är lukt och smakfritt. En hållbar produkt och design.

I lager.
Dela

Keith Titanium Ti3702 Sugrör kan användas till dryck eller som en bellow när du behöver få igång lägerelden. Tillverkad av ren titan som är ett starkt material och kan återanvändas. Till sugröret får du även med en rengöringsborste samt ett förvaringsfodral.

Specifikation:

Mått: 12*210mm       Vikt: 19 gram

Dessa sugrör är tillverkade av högkvalitativt titanmaterial och erbjuder en miljövänlig alternativ för dem som strävar efter att minska användningen av engångsplast.

Lättviktigt och Hållbart Material

Tillverkade av titan, kombinerar dessa sugrör lätt vikt med enastående hållbarhet. Titanet är känt för sin tålighet, vilket gör dessa sugrör återanvändbara och långvariga, och minimerar därmed behovet av engångsplast.

Mångsidigt och Anpassningsbart Design

Titanium Sugrören kommer med en mångsidig design som passar olika dryckesbehållare. Deras anpassningsbara längd och enkelhet att rengöra gör dem idealiska för användning hemma, under resor eller för friluftsaktiviteter.

Miljövänligt och Hållbart Val

Genom att välja Titanium Sugrör minskar du din plastanvändning och bidrar till att bevara miljön. Dessa återanvändbara sugrör är ett utmärkt steg mot att minska engångsplast och är en investering för en mer hållbar livsstil.

Enkelt Underhåll för Bekväm Användning

Tack vare titanets egenskaper är dessa sugrör enkla att rengöra och underhålla. Med en minimal rengöringsinsats ger de en bekväm och hållbar lösning för daglig användning.

Välj Titanium Sugrör från Nomali för att minska din plastanvändning och skapa en mer miljövänlig dryckesupplevelse. Deras hållbara design och långvarighet gör dem till det perfekta valet för den som strävar efter en mer hållbar livsstil.

Keith Titanium Sugrör, Ti3702


Keith Titanium Ti3702 Sugrör, titan sugrör