✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Titanium Spork med kapsylöppnare

  • 199 kr

Keith Titanium Ti5311 Spork med kapsylöppnare. En spork är en sked och gaffel kombination, i denna får du även med en kapsylöppnare. Perfekt till vandring.

I lager.
Dela

Keith Titanium Spork är en ultralätt sked/gaffel med en vikt på endast 15 gram, vilket gör den perfekt att ha med för vandring. Den är tillverkad av titan, en hållbar och lätt material som. Dess smarta design gör det möjligt för användare att använda den med en hand, och dess compact size gör den lätt att bära runt på resor.  På handtagen finns även en kapsylöppnare vilket utökar funktionen av produkten ett steg mer.  Praktisk redskap för att minimera på din packning och för att njuta av din nästa måltid ute.

Keith Titanium Spork är en pålitlig och praktisk tillbehör för outdoor aktiviteter och vandring. Tillskillnad från en spork har denna skeden även en kapsylöppnare funktion. Detta lägger till en extra dimension till dess användbarhet och gör det till en mycket praktisk och användbar tillbehör för vandring eller andra outdoor aktiviteter.

Specifikation:

Mått: 163 × 36.5 × 2.0 mm           Vikt: 15 gram

Keith Titanium Sport, Titan spork med kapsylöppnare