✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Keith Titanium 3-delat set kastrull, stekpanna och gryta

  • 989 kr
  • 899 kr

Denna uppsättning av kastrull och stekpanna är gjord av starkt, lätt titan och kan användas över öppen eld eller gaskök när du campar, backpackar och vandrar.

I lager.
Dela

En fin uppsättning av en titan kastrull, en titan stekpanna och en titan gryta. Perfekt kombo för att kunna laga olika maträtter samtidigt. Enkelt att förvara dem då de kan staplas ihop och ta lite utrymme, samt vikt. 

Keith Titanium TI6053 3-delat set består av en kastrull, en stekpanna och en gryta med unika egenskaper och funktioner. Alla tre delarna i detta set är tillverkade av högkvalitativt titan och har vikbara handtag i rostfritt stål för enkel förvaring och transport.

Kastrullen har en kapacitet på 500 ml, vilket gör den till en praktisk lösning för tillagning av små portioner. Dess unika titankonstruktion gör den till en lätt och hållbar lösning för kokning på resor eller för en enklare vardagsmatlagning.

Stekpannan har en kapacitet på 680 ml och är en utmärkt lösning för tillagning av stekt mat, från ägg till kött och grönsaker. Pannan har en jämn och effektiv värmeöverföring, vilket gör den till en pålitlig lösning för alla typer av matlagning.

Grytan har också en kapacitet på 680 ml och är lämplig för tillagning av stora portioner mat, från grytor till soppor och såser. Dess unika titankonstruktion gör den till en lätt och hållbar lösning för matlagning på resor eller för en enklare vardagsmatlagning.

Sammantaget är Keith Titanium 3-delat set ett utmärkt val för alla som söker en lätt, hållbar och pålitlig lösning för matlagning på resor eller för en enklare vardagsmatlagning. Alla tre delarna i setet har vikbara handtag i rostfritt stål för enkel förvaring och transport, samt unika kapaciteter från 500 ml till 680 ml för en mångsidig användning.


Specifikationer:

Dimensioner  148 × 71 mm

Volymer:680 ml + 550 ml + 500 ml

Vikt: 88 + 79 + 76 g

Modell: Ti6053