✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Vikbar Titanium Spork

  • 169 kr

Keith Titanium Ti5301 vikbar spork tillverkade i ren titan som endast väger 15 gram. Perfekt till matlagning och vandring. Bra redskap att ha med sig.

I lager.
Dela

Keith Titanium Ti5301 vikbar spork (sked/gaffel) tillverkade i ren titan som endast väger 15 gram.

Med en spork som är en kombination av en sked och gaffel kan du få två världar i en samma produkt. Passar utmärkt till vandring för att minska på sin packning och smidig vid matlagning.

Specifikation:

Vikt: 17,5 gram


Keith Titanium Vikbar Spork – Lätt, Mångsidig och Praktisk för Utomhusmåltider

Upptäck bekvämligheten och funktionaliteten hos Keith Titaniums vikbara spork, en mångsidig och tillförlitlig följeslagare för utomhusmåltider och resor.

Tålig Konstruktion i Lättviktig Titan

Tillverkad av högkvalitativt titanmaterial från Keith Titanium, kombinerar denna vikbara spork hållbarhet med sin lätta vikt. Dess robusta konstruktion gör den idealisk för utomhusbruk.

Kompakt och Smidig

Den vikbara designen gör att sporken enkelt kan packas ner till en mycket liten storlek, vilket sparar plats i din ryggsäck, picknickkorg eller campingutrustning, och blir ett smidigt tillbehör för dina äventyr.

Mångsidig Funktion för Måltider på Farten

Denna spork kombinerar en sked och en gaffel med en ergonomisk design, vilket gör den praktisk för att hantera olika maträtter under resor, vandringar, camping eller picknick.

Bekvämt Handtag för Optimal Grepp

Det ergonomiskt utformade handtaget ger ett bekvämt grepp för en trevlig matupplevelse, oavsett var du äter dina måltider.