✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Soto Helix Coffee Maker/Dripper

  • 289 kr

Soto Helix Coffee Maker är en filterhållare för den vill kunna njuta av ett gott bryggkaffe vart man än är! Enkel att packa ner och lätt att använda.

I lager.
Dela

Brygg ditt kaffe ute i naturen enkelt med Soto's Helix Coffee Maker. Den väger endast 46 gram och är lätt att packa med.

Soto Helix Coffee Maker är en filterhållare för den vill kunna njuta av bryggkaffe vart man än är! Hållaren är Lätt, flexibel och är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Tillsammans med filterhållare ingår det även en förvaringspåse samt 10 kaffefilter.

Instruktionerna till att börja använda soto helix coffee maker är enkel. Du ta fram kaffefiltret som kommer med och lägger den på hållaren, sedan häller du i kaffet, beroende hur starkt du vill ha kan du själv justera, och sedan är det bara att brygga med varmt vatten och låta den göra sin magi. I slutet får du din belöning, det vill säga en god kaffe! 

Specifikation:
Vikt: 46 gram
Modell: Soto Helix Coffee Maker, Kaffebryggare, Coffee dripper


Soto Helix Coffee Maker - För Enastående Kaffekvalitet Utomhus

Soto Helix Coffee Maker tar din friluftskaffepaus till nya höjder. Denna bärbara och smarta kaffebryggare är skapad för att leverera enastående kaffesmaker under dina äventyr. Med sin innovativa design och enkelhet i användningen låter den dig njuta av ditt favoritkaffe även långt från bekvämligheterna hemma.

Hejdå till Snabbkaffe - Ta med Ditt Favoritkaffe ut i Naturen

Nu kan du säga farväl till snabbkaffe och istället njuta av din favoritkaffe mitt ute i naturen. Med Helix Coffee Maker får du det perfekta sättet att brygga och avnjuta ditt älskade kaffe var du än är.

Uppgradera Din Frilufts Kaffeupplevelse

Med Soto Helix Coffee Maker från Nomali.se blir dina friluftspausar ännu bättre. Upplev den perfekta koppen kaffe även mitt ute i naturen och njut av smaken av äkta äventyr.

Soto Helix kaffebryggare. Coffee maker

kaffebryggare för friluftslivet - nomali