✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Konjaksvamp, naturlig svamp för ansiktsvård

  • 59 kr

Den 100 % naturliga konjacsvampen ger huden optimal vård! Dess exfolierande verkan hjälper till att rengöra och vårda huden. Lätt att ta med på resor.


I lager.

Den 100 % naturliga konjacsvampen ger huden optimal vård! Dess exfolierande verkan hjälper till att rengöra och vårda huden och en extra fördel är att svampen känns som ny igen efter varje användning! Den stimulerar dessutom blodcirkulationen i huden och hjälper till att främja cellförnyelsen. Daglig användning av konjaksvampen har en positiv effekt på din hud! Denna unika svamp är 100 % plastfri, naturlig och miljövänlig. 

Alla kan använda en konjacsvamp! Både män, kvinnor & barn i alla åldrar för att tvätta bort bakterier i huden. Du väljer själv om du vill tillföra ansiktsmedel vid användningen men annars funkar konjaksvampen på egen hand redan som ett bra medel för din hudvårdsrutin.


Hur rengör du den? Det att du rengör extra ca en gång varannan vecka. Det gör du enkelt genom att koka den i vatten under cirka två minuter. När du kokar svampen desinfekterar du den samtidigt eftersom bakterier & hudceller dör när de hettas upp. Det finns ett snöre fäst i konjaksvampar så att man enkelt kan hänga upp den på tork efter användning.


Välj färg efter ditt behov:

  • Grön konjaksvamp - den fungerar extra bra för dig som har blandhy & känner dig oljig. 
  • Vit konjaksvamp är den mildaste varianten & den kan användas av både vuxna & barn. Den passar alla olika hudtyper.