✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Ultralätt Kolfiber Kamerastativ på 595 gram

  • 2 999 kr
  • 2 399 kr

Kolfiber kamerastativ från Antcaus på 595 gram, en ultralätt kamerastativ som ger dig den bästa kombinationen av styrka och vikt utan att kompromissa med stabil

I lager.
Dela

Kolfiber kamera stativ från Antcaus, en ultralätt kamerastativ som ger dig den bästa kombinationen av styrka och vikt utan att kompromissa med stabiliteten. Stativet monteras ihop mer eller mindre automatiskt genom att släppa ut benen, och en nedpackad volym på en liter är lätt att förvara och transportera. Förvaringsväska samt tillbehör ingår.

Egenskaper

  • Ultralätt bärbar design, lagringsvolym på 1 liter, vikt 595 gram, maxlast 8 kg.
  • Maximal höjd  på 1370mm och minsta användningshöjd är 335mm.
  • 8 lagers helkolfiberrör ger optimalt styrka och flexibilitet.
  • Avtagbara fotspik, viktkrok.
  • Vikbar förvaring medför en nerpackad volym på en liter.

Specifikationer:

Vikt: 595gram
Volym: ca. 1L
Höjd: 335-1370mm


Antcaus Kolfiber Kamerastativ – Ultralätt, Mångsidigt och Exklusivt

Upptäck en ny dimension av fotografi med Antcaus Kolfiber Kamerastativ, en exklusiv produkt som kombinerar exceptionell viktminskning med pålitlig stabilitet.

Ultralätt Kolfiber konstruktion

Detta kamerastativ från Antcaus är tillverkat med avancerad kolfiber teknik som erbjuder enastående hållbarhet och stabilitet vid minimal vikt. Vikten på endast 595 gram gör det till en perfekt följeslagare för fotografen på resande fot.

Perfekt för Utomhusbruk

Designad för utomhusäventyr, passar detta ultralätta kamerastativ perfekt för camping, vandringar eller alla resor där varje uns räknas. Dess bärbara natur gör det enkelt att transportera utan att kompromissa med stabilitet och prestanda.

Kompakt och Mångsidig

Stativet kan enkelt vikas ihop till en kompakt storlek för enkel förvaring och transport. Med enkel justerbarhet ger det flexibilitet för att få perfekta vinklar och höjder för dina fotograferingsbehov.

Investera i Antcaus Kolfiber Kamerastativ från Nomali.se och lyft din fotografiska upplevelse till nya höjder. Den ultralätta designen och kolfiberkonstruktionen gör det till det idealiska valet för fotografer som strävar efter att kombinera portabilitet med överlägsen prestanda.