✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Hammock Ultralight Singel Swing

  • 439 kr

Naturehike Ultralight Swing är en mjuk och rymlig hängmatta, hammock för en person. Väger endast 600gram och bra utrustning för avkoppling ute i naturen.


I lager.
Dela

Naturehike Ultralight Swing är en mjuk och rymlig hängmatta för en person. Repet är knutet på ett sätt så att hängmattan inte roterar och avbryter dina avkopplande stunder! Ultralight Swing är tillverkad av slitstarkt 340T Pongee-tyg som andas mer än vanligt tyg för högsta komfort. Den här ultralätta hängmattan är endast på 600g och kan packas ner till en mycket kompakt storlek. Den är lätt att förvara i hängmattans medföljande förvaringsväska för att bära med sig på vandringsturer med mera. Ultralight Swing har ett mått på 290 x 148 cm och har en maximal belastningskapacitet på 180 kg. Levereras med fästremmar och 2 st karbinhakar.

En bekväm hängmatta för dig och perfekt att ta med på campingutflykten för avkopplande vilostunder i naturen! Eller varför inte sätta upp hammocken ute i trädgården.


Ultralätt Singel Hammock – Bärbar Komfort för Avslappning Under Öppen Himmel

Upplev en fridfull utomhusvistelse med Ultralätt Singel Hammock från Naturehike, en pålitlig följeslagare för avslappning och vila under dina äventyr i naturen.

Bärbar Komfort

Denna singel hammock erbjuder enkel uppsättning och bärbarhet för utomhusentusiaster. Med sin ultralätta design är den enkel att bära med sig och är perfekt för camping, vandring eller en stunds avkoppling i trädgården.

Robust Konstruktion

Tillverkad av slitstarkt material håller hammocken stadigt medan den erbjuder en bekväm och stabil plats att koppla av. Den är konstruerad för att hålla för långvarig användning utomhus.

Enkel att Installera

Hammocken är enkel att hänga upp mellan träd eller på valfritt stöd och kommer med allt som behövs för en snabb och smidig installation, vilket gör att du snabbt kan njuta av en paus i naturen.

Mångsidig och Bekväm

Oavsett om det är för en powernap på vandringen eller för att koppla av med en bok, erbjuder denna hammock en skön och säker plats för avkoppling i naturen.

Invester i Ultralätt Singel Hammock från Naturehike för en bärbar och bekväm lösning för avkoppling under öppen himmel. Dess bärbara design och hållbara konstruktion gör den till det idealiska valet för utomhusentusiaster som söker enkelhet och komfort under sina äventyr.


Mer information:

Hammock:

  • 340T Pongee tyg
  • Max belastning: 180kg
  • Mått: 290 x 148 cm
  • Vikt: 600g
  • Medföljer: Förvaringsväska, fästremmar/snöre och 2st karbinhakar.
  • Färg: Militärgrön och ljusgrön

Myggnät:

  • Mått: Ø 34cm
  • Vikt: 383g