✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

3F UL Gear QingKong 4, tresäsongstält

  • 3 799 kr
  • 2 799 kr

QingKong 4 är ett stort fristående tält från 3F UL Gear. Det är en tresäsongstält med utrymme upp till 4 personer. Passar bra till barnfamiljer.

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela

Qingkong (Clear Sky) 4 tresäsongstält är ett av de största tält som 3F UL Gear har tillverkat. Det är ett fristående fyrmannatält som passar bra till barnfamiljer eller de som söker efter extra utrymme. Detta tältet är tresäsongs och har en stor absid för förvaring av utrustning. Tältet är tillverkad i 15D nylon gör att vikten hålls under 3 kg i trail weight trotts att den är en fyrmannatält.

Vi säljer tältet i två olika färger: Grå och Limegrön

Specifikationer:
Vikt: ca. 2840g
Mått: 230 cm (L) x 210 cm (B) x 130 cm (H)
Material: 15D nylon


Upplev Samvaro i Naturen med 3F UL Gear Qingkong 4 – Ett Rymligt, Lättviktigt Fyrmannatält!

Planerar du en utomhusäventyr med familj och vänner? Upptäck 3F UL Qingkong 4, det ultimata tältet som erbjuder en härlig kombination av rymlighet och minimal vikt.

Rymlighet för Gemenskap och Komfort

Detta tält är designat för att rymma en grupp av fyra med gott om utrymme för att skapa oförglömliga ögonblick. Perfekt för familjesemestrar eller vänresor där gemenskap och bekvämlighet är nyckeln.

Lättviktig Trots Storlek

Trots sin imponerande storlek är Qingkong 4 otroligt lätt, vilket gör det enkelt att transportera och sätta upp. Perfekt för resor där varje uns räknas, medan det ändå erbjuder maximal komfort och utrymme.

nomali, QingKong 4 tresäsongstält, 3F UL Gear

nomali, QingKong 4 tresäsongstält, 3F UL Gearnomali, QingKong 4 tresäsongstält, 3F UL Gear