✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Titanium Termos vattenflaska 500ml

  • 1 299 kr

En titanium vattenflaska med termos funktion. Kallas också för Vacuum bottle. Med en kapacitet på 500ml på 227gram. Perfekt termos för daglig användning.

I lager.
Dela

En fin och stilig termosflaska som är tillverkad av Titan med en rymlighet på 500ml. Den behåller din varma dryck varm längre, och kan samtidigt bevara kalldryck kyligt längre. Denna flaska kan därför användas som en vattenflaska, som en termos och kallas också för en Vacuum bottle.

Vakuumflaskorna/Termosen har funktionerna värmekonservering och kylkonservering på samma gång. Efter att ha hällt kokande vatten i en av våra vakuumflaskor och väntat i 8 timmar är vattentemperaturen 61,2 grader. När det gäller det kalla vattnet på 7 grader, efter att ha stannat i vår termos i 3 timmar, så är vattentemperaturen 9,7 grader.

Termosens lock är gjord av en kombination av silikongel och ren titan, vilket säkerställer en hälsosammare dryckesupplevelse.

Funktion: Dricksvatten, kaffe eller te.
Funktioner: Dubbellagers innebehållare, värmeisolering, vakuumisolering. läcksäker med silikongel.

Specifikation:

Kapacitet: 500ml
Dimension: 65 × 222 mm
Material: Titan, stål (endast utsidan av locket)
Vikt: 227 g


Keith Titanium Termos 500ml – Lättviktig och Hållbar för Varma Drycker Under Utomhusutflykter

Utforska bekvämligheten med Keith Titanium Termos 500ml, en pålitlig följeslagare för att hålla dina drycker varma under dina äventyr i naturen.

Håll Temperaturen med Titanium

Tillverkad av högkvalitativt titanmaterial från Keith Titanium, känt för sin hållbarhet och värmeisolering, håller denna termos drycker varma under långa perioder och är lätt att rengöra för återkommande användning.

Lätt och Portabel

Med sin ultralätta design från Keith Titanium är Termos 500ml idealisk för resor, vandringar och camping. Dess kompakta storlek gör den enkel att bära med dig utan att belasta packningen.

Läckagesäker och Praktisk

Termosen från Keith Titanium är konstruerad för att vara läckagesäker, vilket gör den till ett pålitligt val för att transportera dina favoritdrycker utan risk för spill. Den praktiska storleken gör att den passar perfekt i de flesta väskor eller fickor.

Stilren Design för Alla Tillfällen

Den eleganta titanfinishen från Keith Titanium ger termosen en tidlös estetik som passar för alla äventyr, vare sig det är en vandringstur, en lång bilresa eller en dag på kontoret.

Investera i Keith Titanium Termos 500ml och håll dina drycker varma under dina äventyr. Med dess ultralätta och pålitliga design är den perfekt för att hålla dig varm och nöjd oavsett var du beger dig.