✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Soto Pocket Torch XT (Extended) Tändare

  • 559 kr
  • 459 kr

Soto Pocket Torch XT kan användas för att tända gaskök, ljus , brasor och vedkök. Med en förlängd arm är det lättare att tända utan att bränna fingrarna.

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela

Soto Pocket Torch XT  är en smidig stormtändare och kan användas för att tända gas- och braskök, ljus och brasor. Tändaren är snabb, smidig och kraftfull och har en förlängbar arm på 7 cm för att minska risken för att bränna fingrarna vid tändning.

Tändaren har en stark låga som är mycket vindtålig och kan nå temperaturer på upp till 1300 grader. Den drivs på gas och kan fyllas på när den tar slut. För att fylla på gas från en vanlig gasbehållare krävs en adapter, alternativ från en tändargas refill.

Bränsletyp: 

Följande bränslen är kompatibla med Pocket Torch XT:
1. Normal butan
2. Utomhusbehållare som säljs kommersiellt och som innehåller en kombination av butan, isobutan och propan (allmänt känd som 110g, 250g och 500g).

Tändaren levereras tom, det vill säga utan gas!

VARNING: Fyll aldrig Pocket Torch XT med 100 % propan.
VARNING: Användning av annat bränsle än det som anges ovan kan orsaka en explosion.

Weight: 50g

Size: 3.5 x 1,8 x 11 to 18.5 cm 


Soto Pocket Torch XT Extended – Kraftfull och Kompakt

Upplev överlägsen prestanda och pålitlig användning med Soto Pocket Torch XT Extended. Denna kompakta och kraftfulla fickfickslampa är designad för att vara din pålitliga följeslagare för utomhusmatlagning, camping och alla äventyr där du behöver pålitligt ljus och värme.

Utökad Brinntid och Kraft

Med sin förlängda brinntid och kraftfulla låga ger Soto Pocket Torch XT Extended ett intensivt och jämnt ljus som är perfekt för tändning av campingkök, grillar eller eldstäder. Dess precision och effektivitet gör den till ett oumbärligt verktyg för utomhusentusiaster.

Enkel att Använda och Bära

Den kompakta och bärbara designen gör Soto Pocket Torch XT Extended enkel att bära med sig vart du än går. Den passar bekvämt i fickan eller i din campingutrustning och är redo att leverera pålitligt ljus och värme närhelst du behöver det.

Hög Kvalitet och Hållbarhet

Tillverkad med högkvalitativa material och en robust konstruktion, erbjuder Soto Pocket Torch XT Extended en pålitlig prestanda även under krävande förhållanden. Dess tåliga design gör den till en långsiktig investering för dina friluftsäventyr.

Ge dig själv den bästa utrustningen för utomhusmatlagning och äventyr med Soto Pocket Torch XT Extended. Oavsett om det är för camping, vandring eller utforskning av naturen, är denna fickfickslampa din pålitliga följeslagare för att lysa upp dina äventyr.