✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Naturehike lättvikt campingbord vikbar

  • 799 kr
  • 639 kr

Naturehike Lightweight Folding Table är ett litet vikbart campingbord som kan göra din vistelse ute i naturen bekvämare och trevligare. Väger endast 650g.

I lager.
Dela

Naturehike Lightweight Folding Table (vikbar campingbord) är ett litet vikbart campingbord som kan göra din vistelse ute i naturen bekvämare och trevligare. Denna vikbara bordet består av hopfällbara aluminiumben och en tätt vävd nylonnät. Mitt i bordet finns det två hål som fungerar som flaskhållare men även som förvaringsplats för dryck och snacks. Det vattentäta tyget är enkelt att rengöra, flexibelt och slitstarkt, passar perfekt när man är ute i naturen. Njut av maten på ett förhöjd sätt med ett bord ute i naturen. 

Enkelt att packa ner i ryggsäcken om du ska ut på vandring och vill ha en lite 'glamping feeling', men passar även utmärkt för vardagliga utflykter. Du får med en förvaringspåse till campingbordet.


Se nedan instruktioner för hur du smidigt montera ihop Naturehike Lightweight folding table (vikbar campingbord):Naturehike Camping bord, nomaliNaturehike lightweight campingbord, nomali.se

Specifikation:

Vikt: 650g

Mått: 59 x 40 x 39 cm, 43 x 11,5 cm (nerpackat)

OBS! Den maximala belastningen som det fällbara campingbordet kan ta är cirka 30 kg.


Naturehike Vattentätt mobilväska IPX8 standard

Produkten är tyvärr slutsåld

Naturehike Shared 2 tvåmannatält

Produkten är tyvärr slutsåld

Naturehike Ätpinnar 2 delad

Produkten är tyvärr slutsåld

Naturehike Tältpinnar V shape

Produkten är tyvärr slutsåld