✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

3F UL Gear QiDian PRO 56L Ultralätt Ryggsäck

  • 1 699 kr
  • 1 399 kr

3F UL Gear QiDian PRO är en kvalitativ lättviktsryggsäck på 880 gram, med en packvolym på 56L och tillverkat av UHMWPE blandad nylon.


I lager.
Dela

QiDian PRO är en kvalitativ lättviktsryggsäck på 880 gram, med en packvolym på 56L (46+10) och tillverkat av UHMWPE blandad nylon. Detta är en uppgraderingsversion av den tidigare Qidian. Det är en ramfri ryggsäck och kan därför nyttjas av ditt liggunderlag när du packa ner den för att ge bättre ryggstöd.

Köp gärna till 3F UL Gears water bottle holder till din Qidian här.

Modell: QiDian Pro, 3F UL Gear
Färg: Khaki/Svart/Blå/Grön

Specifikationer:
Vikt: 880 g
Storlek: 80cm (H) x 30cm (L) x 22cm (W)
Volym: 56L
Max belastning: upp till 14 kg

Material:
Spänne: Duraflex, YKK
Ryggsäck: UHMWPE blandad nylon


3F UL GEAR Qidian Pro Ryggsäck – Ramfri, Ultralätt på 880 gram.

Utforska 3F UL GEARs Qidian Pro-ryggsäck är en ramfri, lättviktig partner perfekt för utomhusentusiaster som söker maximal bekvämlighet och prestanda under sina äventyr.

Ramfri Ultralätt Design

Med sin innovativa ramfria konstruktion erbjuder Qidian Pro-ryggsäcken en ultralätt vikt på endast 880 gram, vilket gör den idealisk för vandrare och äventyrare som prioriterar minimal vikt och maximal bärkomfort.

Optimerad Bärkomfort

Trots sin lätta design erbjuder ryggsäcken ergonomiska remmar och en ventilerad ryggpanel för att minska belastningen på ryggen och förbättra luftcirkulationen, vilket ger en bekväm och behaglig bärupplevelse under långa sträckor.

Funktionell och Anpassningsbar

Med flera smarta fack och justerbara remmar erbjuder Qidian Pro-ryggsäcken smidig organisation och enkel åtkomst till dina tillhörigheter. Dess flexibilitet gör den lämplig för alla äventyr.

Tålig Konstruktion för Långvarig Användning

Tillverkad med slitstarka och högkvalitativa material, är denna ryggsäck byggd för att stå emot utmanande terräng och tuffa förhållanden, vilket gör den till en tillförlitlig följeslagare för långvariga äventyr.

QiDian Pro ryggsäck, ultralight backpack, nomali, 3f ul gearQiDian Pro, Ultralight backpack, ryggsäck, nomali, 3F UL Gear

nomali, 3F UL Gear, QiDian Pro Ryggsäcknomali, 3F UL Gear, QiDian Pro Ryggsäck