✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Cykelryggsäck med hjälmnät 15L vattentät nylon

  • 399 kr

Naturehike Cykelryggsäck med hjälmnät 15 liter kapacitet. Optimera din cykelupplevelse med vår Cykelryggsäck med Hjälmnät.

I lager.
Dela

Naturehike cykelryggsäck 15 Liter med hjälmnät och tillverkad av nylonmaterial av hög kvalitet, hållbart och robust. Ytmaterialet är vattenavvisande för att hålla dina föremål torra och rena. Nättyget på baksidan är bekväm och fuktabsorberande för att hålla dig torr och ger en bra andningsförmåga. Med 15 liter kapacitet, rymmer det gott och väl allt det nödvändiga du behöver ta med dig på en cykelrunda och nätväskan som ligger vikt i botten är perfekt för att hålla fast din hjälm när du tar en paus från cykling. En mycket praktiskt design när du vill slippa bära på hjälmen.

Praktisk Cykelryggsäck med Hjälmnät – Den Ultimata Cykelupplevelsen

Optimera din cykelupplevelse med vår Cykelryggsäck med Hjälmnät. Denna rymliga ryggsäck är designad för att tillgodose cyklisters behov och ge en perfekt kombination av funktionalitet och komfort under dina äventyr på två hjul.

Förbättrad Design för Cyklister

Med en specialdesignad sektion för hjälmar, vilken tillåter bekväm förvaring utan att offra ryggsäckens interiör, ger denna väska en sömlös och praktisk lösning för cyklister. Dess unika hjälmnät låter dig enkelt fästa och bära din hjälm när den inte används, vilket ger extra utrymme och bekvämlighet under dina turer.

Funktionalitet och Komfort

Den ergonomiska designen av ryggsäcken säkerställer att den sitter bekvämt på din rygg under hela färden. Med flera fack och fickor är det enkelt att organisera och bära allt du behöver, från vattenflaskor till verktyg och andra tillbehör. Den vadderade ryggpanelen och justerbara remmarna gör den perfekt för långa cykelturer utan att ge avkall på komforten.

Hållbar Konstruktion för Längre Livslängd

Tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt material är denna cykelryggsäck byggd för att klara kraven från intensiv användning och varierande väderförhållanden. Dess robusta konstruktion och kvalitetsmaterial säkerställer att den står emot belastningen och håller länge.

Uppgradera din cykelupplevelse med Cykelryggsäck med Hjälmnät och njut av en bekväm, organiserad och problemfri tur varje gång. Vare sig det är för pendling eller äventyr på cykel ger denna ryggsäck dig allt du behöver för en smidig och trevlig resa.


Mer information:

  • Kapacitet: 15 Liter
  • Färg: Mörkblå
  • Storlek: 50x33x18 cm
  • Material: 5 % bomull, 95 % nylon
  • Vikt: 470 gram