✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Naturehike Vik 1P Ultralätt enmanstält

  • 2 199 kr
  • 1 999 kr

Ultralätt tält, Vik från Naturehike. Väger bara 930 gram. Perfekt till din nästa camping, vandring eller som ett MC tält.

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela

Vik 1 personstält från Naturehike är en ultralätt tält på bara 930 gram. Vik har en genomtänkt design som gör ingången kan öppnas upp med  hjälp av dina stavpinnar. Tältet är också fristående vilket gör den kan står upp av sig själv utan några tältpinnar. Med en låg vikt på 930 gram gör Vik 1 till ett perfekt lättviktstält för vandrare som vill få ner vikten på sin ryggsäck!

Vill du köpa en enmanstält så är Vik ett bra val på grund av sin ultralätta vikt och att det är en fristående tält som gör det möjligt för dig att slå upp tältet även på icke optimala campingplatser. En ultralätt fristående tält som alltid är redo för äventyr och expedition.

Mer Information:

  • Vikt: 930 g (trail weight),1060 g (inklusive allt)
  • Tyg: 15D silikonbelagd nylon 2000mm vattenpelare.
  • Golvduk: 20D  silikonbelagd nylon 4000mm vattenpelare.
  • Skyddsgolv (Footprints): 150D oxford polyester 3000mm vattenpelare.
  • Mått: 210x85cm, 46cmx16cm nerpackad
  • Förstärkta stavar i 7001 aluminium.
  • Skyddsgolv (footprint) ingår


VIK Ultralätt Tält – Enkelhet och Lättvikt för Dina Utomhusäventyr

Upptäck en ny dimension av friluftsliv med VIK Ultralätt Tält från Naturehike. Detta tält är skapat med fokus på enkelhet och viktminimering för att möjliggöra smidiga och lätta utomhusexpeditioner.

Minimalistisk Design för Maximal Prestanda

VIK Ultralätt Tält utmärker sig med sin minimalistiska design, som erbjuder enkelhet utan att kompromissa med funktionalitet. Med sitt ultralätta material och enkla, men effektiva konstruktion ger detta tält skydd och bekvämlighet utan överflödiga detaljer.

Lättvikt och Portabilitet

Med en vikt som knappt märks i packningen är VIK Tältet idealiskt för vandrare, backpackers och äventyrslystna själar som strävar efter att minimera vikten utan att kompromissa med kvalitet eller komfort. Dess bärbara design gör det till ett oumbärligt val för långväga äventyr.

Hållbar Konstruktion för Tillförlitligt Skydd

Trots sin lättvikt kompromissar inte VIK Ultralätt Tält när det kommer till hållbarhet. Tillverkat med högkvalitativt material och förstärkta sömmar, erbjuder detta tält pålitligt skydd mot väder och vind, vilket gör det till en tillförlitlig följeslagare i utomhusmiljöer.

Perfekt för Snabba Uppslag och packning

Enkelheten i uppsättningen och packningen av VIK Tältet gör det idealiskt för dem som söker snabba, smidiga äventyr. Dess enkla struktur och kompakta storlek gör det till ett populärt val för dem som värdesätter effektivitet och hastighet.