✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Naturehike 3D Foam Sponge självuppblåsande kudde

  • 399 kr
  • 349 kr

Naturehike 3D Foam pillow är en självuppblåsande kudde som formar sig efter nackens och huvudets konturer, och därmed ger perfekt stöd och tryckavlastning.

I lager.
Dela

Naturehike 3D Foam pillow är en självuppblåsande  kudde som formar sig efter nackens och huvudets konturer, och därmed ger perfekt stöd och tryckavlastning för nack och axelmusklerna efter en lång vandring. 3D Foam Pillow gör det extra bekvämt och mjuk att ligga på, en glamping känsla när man sover utomhus och saknar kudden i hemmet som är för stor att packa ner i ryggsäcken. 

Kudden fylls på med luft när ventilen har öppnats, och du kan enkelt reglera luftmängden så att det blir bekvämt för just dig.  Denna kudde funkar bra till camping, vandring, resor och minst lika bra i hemmet. 

Specifikation:

Storlek: 46*30*12 cm (utblåst), 15*17cm (nerpackat)

Modell: NH21ZT001, Campingkudde, uppblåsbar kudde

Vikt: ca 320gram


Ultimat Komfort och Stöd med Naturehike 3D Foam Sponge Pillow

Upptäck en ny nivå av komfort under din sömn med Naturehike 3D Foam Sponge Pillow. Denna innovativa kudde är designad för att erbjuda överlägsen support och avlastning, vilket gör den till ett oumbärligt tillskott för alla dina äventyr utomhus eller för en god natts sömn hemma.

Ergonomisk Design för Optimal Komfort

Det unika 3D-formade skummet anpassar sig till din huvudform för att ge skräddarsytt stöd och avlastning. Oavsett om du är på camping, resande eller bara vill ha extra komfort i sängen, ger denna kudde en perfekt balans mellan mjukhet och stöd för en avslappnad sömn.

Lätt och Bärbar

Naturehike 3D Foam Sponge Pillow är inte bara bekväm, den är också praktiskt lätt och bärbar. Dess kompakta storlek gör den till enkel att packa ner i din ryggsäck för camping- eller vandringsresor. Den är också perfekt för resor där du kan njuta av högkvalitativ sömnkomfort utan att offra bagageutrymme.

Slitstark Konstruktion för Långvarig Användning

Tillverkad av högkvalitativt material är denna kudde slitstark och byggd för att hålla. Dess tåliga konstruktion säkerställer att den fortsätter ge optimalt stöd och komfort under många nätter, vare sig det är under stjärnorna eller i ditt eget sovrum.

Ge dig själv den bästa möjliga sömnupplevelsen med Naturehike 3D Foam Sponge Pillow. Oavsett om du är en äventyrsentusiast eller söker efter den perfekta huvudkudden för att förbättra din vardagliga sömn, kommer denna kudde att leverera det stöd och den komfort du behöver.