✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Nitecore Ustand Flexibel micro-USB Kabel

  • 169 kr
  • 139 kr

Nitecore Ustand flexible micro-usb är perfekt till att ladda dina elektronik. Du kan sätta dit en mini ficklampa som TUP och få en perfekt belysning.

I lager.
Dela

Med Nitecore Ustand flexible micro-usb kan du ladda dina elektronik och även för att skapa en lampa. Du kan enkelt sätta dit en Nitecore TUP mini ficklampa och få en perfekt stående liten lampa för läsning eller för din arbetsstation. Se bild på exempel hur du kan använda denna USB. 

Längd: 22 cm

Micro-USB kabel


USB Flexible Stand – Mångsidig och Justerbar Stödplattform för Optimal Komfort

Upptäck mångsidigheten hos Nomalis USB Flexible Stand, en smidig och anpassningsbar stödplattform för att förbättra din arbetsmiljö och digitala upplevelse.

Anpassningsbar och Flexibel Design

Denna USB Flexible Stand erbjuder en justerbar och böjbar struktur som gör att du enkelt kan positionera din enhet för optimal synvinkel och ergonomi. Forma den efter dina behov för bekväm visning eller användning av din enhet.

Kompakt och Portabel

Med sin bärbara design kan du enkelt vika och transportera USB Flexible Stand överallt. Perfekt för arbete, läsning eller visning av media, oavsett om du är hemma, på kontoret eller reser.

Mångsidig Användning

Använd USB Flexible Stand för en mängd olika enheter, inklusive smartphones, surfplattor, e-läsare och till och med vissa bärbara datorer. Det är ett mångsidigt tillbehör som passar din digitala livsstil.

Hållbar Konstruktion för Långvarig Användning

Tillverkad med högkvalitativa material erbjuder USB Flexible Stand en hållbar plattform för din enhet. Dess robusta design och flexibilitet gör den till ett pålitligt tillbehör för daglig användning.

Uppgradera din digitala arbetsplats med Nitecores USB Flexible Stand och skapa en bekväm och ergonomisk visnings- eller arbetsmiljö för dina digitala enheter. Få full kontroll över din synvinkel och skapa en anpassad upplevelse var du än är.

Nitecore USB Flexible stand, en formbar USB sladdNitecore USB sladd för din ficklampa