✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Winnerwell Backpack Stove Titanium

  • 1 239 kr
  • 1 099 kr

Winnerwell titanium backpack stove är ett ultralätt vedkök med en smidig konstruktion som gör att det kan monteras på några sekunder.

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Dela

Winnerwell titanium backpack stove är ett ultralätt vedkök med en smidig konstruktion som gör att det kan monteras på några sekunder. Med denna Winnerwell titanium backpack stove kök kommer du inte att behöva tänka på att ta med dig bränsle, för du kan elda med det som finns i skogen som pinnar, kvistar och kottar. Med sin lätta vikt på bara 320 gram kan du ta med den överallt då den smidigt kan monteras ner och förvaras i en packpåse. När det är dags för din nästa äventyr, så är det bara att packa med dig den och plocka ut den från påsen för att snabbt fälla upp den för att börja elda.

Observera att titanskivorna är tunna och kan bli lite skev vid höga temperaturer, detta har dock ingen påverkan på funktionen och om det skulle behövas kan det lätt böjas tillbaka då titan är rörligt. 

Specifikationer:

  • Packpåsen med följer
  • Mått: 188 x 122 x 151 mm (monterad), 182 x 151 x 15 mm (nerpackad)
  • Vikt: 320 gram
  • Modell: Winnerwell Titanium Backpack Stove


Winnerwell Backpack Stove Titanium – Lättviktigt, Effektivt och Mysfaktorökande för Utomhusmatlagning

Utforska Winnerwell Backpack Stove Titanium, en banbrytande spis som kombinerar ultralätt vikt med imponerande prestanda för att öka mysfaktorn vid utomhusmatlagning.

Titaniumkonstruktion – Optimal Prestanda och Säkerhet

Denna spis från Winnerwell är tillverkad av högkvalitativt titanmaterial för överlägsen värmetålighet och hållbarhet. Med fokus på säkerhet möjliggör den effektiva prestandan matlagning på riktig eld på ett säkrare sätt.

Effektiv och Mångsidig

Backpack Stove Titanium erbjuder snabb och jämn uppvärmning för att laga mat eller öka mysfaktorn runt lägerelden. Perfekt för camping, vandring eller utflykter där du vill njuta av matlagning över öppen eld.

Kompakt och Bärbar

Den kompakta designen och låga vikten gör den lätt att bära med sig. Den passar enkelt i ryggsäcken och är redo för användning när som helst och var som helst under dina äventyr. Enkel att vika ner och ta med överallt då den endast väger 320 gram!

Säker och Bekväm Användning

Den robusta konstruktionen ger stabilitet under matlagning, vilket möjliggör säker och bekväm matlagning utomhus, oavsett om det är för en läcker måltid eller för att skapa en mysig atmosfär.