✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Swedish FireKnife BIO 2in1 cocoshell

  • 529 kr
  • 459 kr

Swedish FireKnife BIO 2in1 cocoshell utomhuskniv är en extrem tålig och hållbar kniv, och du får med en eldståld/tändstål i denna produkten.

I lager.
Dela

Light My Fire Swedish FireKnife 2in1 är en överlevnadskniv med en inbyggd tändstål i handtaget. Knivbladet är 3,5 tum långt och tillverkat av 80% återvunnet stål. Handtaget är tillverkat av bioplast från kokosfiber och har en inbyggd tändstål, vilket gör det enkelt att tända eld oavsett väderförhållandena. 

Denna mångsidiga kniv fungerar för allt från att skära frukt och rensa fisk till att tälja tändved. Tillverkad i Sverige.

Praktisk verktyg för långa turer ute i naturen, en hållbar utomhuskniv.  Du får en kniv och eldstål/tändstål i en och samma produkt!

Färg: Cocoshell        

Vikt: 118 gram

Mått: 220x45x35 mm

Material:  12C27 Sandvik rostfritt stål


MER INFORMATION:

Upptäck Mångsidigheten hos Swedish FireKnife Bio 2-in-1 Cocoshell

Är du redo att omfamna äventyret med en kraftfull kombination av tradition och innovation? Swedish FireKnife Bio 2-in-1 Cocoshell är den ultimata följeslagaren för alla äventyrare där ute. Med sin unika design och mångsidiga funktionalitet är denna kniv ett oumbärligt verktyg för utforskare, campingentusiaster och överlevnadsexperter.

Kraftfull Design för Alla Dina Behov

Varje aspekt av Swedish FireKnife Bio 2-in-1 Cocoshell är utformad med precision för att möta och överträffa dina förväntningar. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, är denna kniv inte bara robust utan också lätt att hantera. Den skarpa eggens effektivitet möjliggör enkel skärning och bearbetning av material i alla miljöer.

Innovativ Biobränsle Eldstål

Unikt för denna modell är dess inbyggda biobränsle eldstål, som ger dig möjlighet att tända eld när som helst och var som helst. Aldrig mer behöver du oroa dig för att vara utan eld i naturen. Med bara ett enkelt drag skapar du gnistor som snabbt antänder bränsle, vilket ger dig den värme och säkerhet du behöver för att överleva i de tuffaste förhållandena.

Hållbart Val för Miljömedvetna Utforskare

Som ett extra plus är Swedish FireKnife Bio 2-in-1 Cocoshell tillverkad med hållbarhet i åtanke. Cocoshell-handtaget är tillverkat av miljövänligt och återvinningsbart material, vilket minskar din klimatpåverkan och bidrar till en mer hållbar framtid för vår planet.

Sammanfattning av Fördelar:

  • Kraftfull och mångsidig kniv för alla äventyr.
  • Inbyggt biobränsle eldstål för enkel tändning av eld.
  • Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål för överlägsen hållbarhet.
  • Miljövänligt Cocoshell-handtag för minskad klimatpåverkan.

Upptäck nya nivåer av äventyr och säkerhet med Swedish FireKnife Bio 2-in-1 Cocoshell. Beställ din idag och ta steget mot en mer spännande och hållbar utforskning av världen omkring dig!