✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Mini kaffe och tebryggare i titan 220ml

  • 2 299 kr
  • 2 199 kr

Keith Titanium Ti3911 Mini Kaffebryggare, tebryggare på 220ml och 108g. Minimalistisk design och praktisk till att brygga kaffe eller te. Läderfodral ingår.

I lager.
Dela

Keith Titanium Mini Kaffe-och tebryggare på 220 ml, som endast väger 108 gram!  Denna Mini Kaffe- och tebryggare är gjord av högkvalitativt ren titan så att du kan njuta av ditt favoritkaffe på bästa möjliga sätt! Rent titan reagerar inte med teofyllin eller koffein; det finns alltså ingen smak som förändras eller absorberas. Muggen är isolerande double wall vilket gör att kaffet eller teet håller sig varmt längre.

Det finns cirka 26.000 koniska hål i filtret som är bredare på utsidan och smalare inuti. Den balanserar inte bara perfekt mellan partikelupptagning och vätskeflöde, utan också möjliggör att filtret blir mycket enkelt att rengöra genom att bara skölja ur det. Filtret extraherar kaffets fulla rena smak genom att behålla de naturliga oljor i kaffet som pappersfilter absorberar. 

Denna eleganta och exklusiva bryggaren är perfekt att ha med sig för att brygga ditt kaffe eller te ute i naturen. Till denna bryggaren får man även en snygg läderväska till för att förvara den i. 

Observera att uppvärmning av double wall mugg rekommenderas inte.


Specifikation:

Mått: 81 × 73 mm                  Vikt: 108 gram

Keith Titanium Ti3911 mini kaffebryggareKeith Titanium Ti3911 mini kaffebryggareKeith Titanium Ti3911 mini tebryggareKeith Titanium Ti3911 mini tebryggareKeith Titanium Ti3911 mini kaffe och tebryggare