✔️Frakt fr. 39 kr (Fritt över 699 Kr) ✔️Snabb leverans ✔️Betala med Swish/Klarna

Keith Titanium Sportflaska/Vattenflaska 550ml

  • 699 kr
  • 589 kr

En ultralätt sportflaska, som väger endast 96 gram. Tillverkad av rent titan utan foder och premium beläggning. Perfekt vattenflaska för vandring.

I lager.

Keith Titanium Ti3031 är en högkvalitativ och ultralätt flaska tillverkad av titan. Den är perfekt för alla som söker en lätt och pålitlig lösning för att ta med sig vatten eller annan dryck under sportaktiviteter eller resor.

Flaskan har en kapacitet på 550 ml, vilket är tillräckligt för att hålla dig hydrerad under en längre period. Dessutom väger den bara 96 gram, vilket gör den till ett utmärkt val för de som söker en lätt och portabel lösning.

Titan är känt för sin höga styrka och låga vikt, och är också resistent mot rost och korrosion. Denna flaska är därför en pålitlig lösning för alla som söker en lätt, hållbar och hygienisk vattenflaska.

Flaskan har en praktisk design med en stor öppning som gör det enkelt att fylla och rengöra den. Dessutom har den ett litet handtag på locket som gör det enkelt att greppa taget om flaskan.

Keith Titanium Ti3031 är också lämplig för fritidsanvändning och daglig användning. Dess ultralätta vikt och praktiska design gör den bekväm att ta med sig vid alla tillfällen, oavsett om du är ute på en lång hike eller bara strosar runt stan.

Sammantaget är Keith Titanium Ti3031 en utmärkt lösning för alla som söker en lätt, hållbar och pålitlig flaska för vatten eller annan dryck.


Specifikation:

Vikt: 96 gram            Dimension: 198 × 70 mm

Keith Titanium Ti3031, En ultralätt sportflaska på 550ml.